Locatie Bevrijdingslaan in Veenendaal: comfortabel wonen dichtbij winkelhart.

Wilma Wonen heeft met de locatie van Seats and Sofa’s aan de Schoolstraat in Veenendaal een woningbouwlocatie aangekocht op een steenworp afstand van het centrum van de stad. Het woningbouwprogramma is nu nog onbekend maar zal worden ingevuld in lijn met het te ontwikkelen bestemmingsplan.

Op de locatie langs de Bevrijdingslaan en aan de Schoolstraat staat nu nog het door Wilma Wonen aangekochte gebouw van Seats & Sofas. Het bedrijf zelf heeft de activiteiten verplaatst naar haar nieuwe vestiging in Amersfoort, waardoor er circa 6.500 vierkante meter grond vrijkomt voor woningbouw.

Tijdelijk gebruik door GGD

Omdat de procedure om tot een nieuw bestemmingsplan te komen vaak een langere doorlooptijd heeft, wordt het gebouw nog niet direct gesloopt. Vanaf maart 2021 is het gebouw door de GGD ingezet als Corona-vaccinatielocatie..

Aantrekkelijke uitstraling

Veenendaal is een groene gemeente in de Gelderse Vallei en centraal gelegen in het land. Met het plaatsmaken van de winkel voor woningbouw langs de Bevrijdingslaan en de Schoolstraat, zal deze centrale plek in de stad een meer aantrekkelijke uitstraling krijgen voor alle Veenendalers en bezoekers.

Naar mate er meer informatie beschikbaar is over de woningbouwplannen en wensen, zal deze pagina verder worden aangevuld.

Copyright Wilma Wonen 2021

Site by Alsjeblaft!