Start verkoop The Muse

30-09-2016 – Zaterdag 15 oktober aanstaande gaat de verkoop van de appartementen in The Muse van start.

Tussen 13:30 en 16:30 uur bent u van harte welkom bij de start verkoop in Restaurant Hangar85. Hangar 85 ligt pal naast de bouwlocatie van The Muse aan de Wijnhaven 85. U ontvangt daar de uitgebreide verkoopbrochure en het makelaarsteam staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Inschrijven kan tot woensdag 26 oktober a.s.

Vanaf 15 oktober aanstaande is het mogelijk om u in te schrijven voor een appartement van uw keuze. Deze inschrijving sluit op woensdag 26 oktober 2016 om 17:00 uur. Iedereen die zich heeft aangemeld via de website ontvangt vóór 15 oktober a.s. een persoonlijke e-mail met daarin een link naar uw inschrijfformulier. Met dit inschrijfformulier kunt u uw voorkeur aangeven.

Na de sluitingsdatum worden de appartementen toegewezen. Uiterlijk vrijdag 28 oktober informeren wij iedereen over de toewijzing.

Wilma Wonen is erkend NEPROM-lid Copyright Wilma Wonen 2024

Site by Alsjeblaft!