De verkoop van Willem Witsen Wonen gaat van start

06-06-2017 – De verkoop van Willem Witsen Wonen start 20 mei a.s.

Het comfort en de luxe van nieuwbouw, het karakter en de charme van historische architectuur. Dat is de beste omschrijving van de appartementen die worden ontwikkeld in Den Haag aan het Willem Witsenplein, in het monumentale gebouw waar de Octrooiraad ooit was gehuisvest. Het voormalige kantoorpand in de wijk Benoordenhout wordt met aandacht gerestaureerd en getransformeerd naar een hoogwaardig woongebouw met luxe appartementen.

In totaal worden er 54 appartementen (van 77 m2 tot 243 m2) en vier penthouses (van 202 m2 tot 238 m2) ontwikkeld. Het gebouw krijgt een nieuwe achtergevel die zorgvuldig wordt ingepast in de architectuur en maakt het mogelijk dat hier royale buitenruimtes op de zonzijde komen.

Bij de afwerking is veel aandacht voor luxe en details en de woningen bieden comfortabele extra’s zoals extra plafondhoogte, ruime bergingen, gemeenschappelijke en goed bereikbare fietsenbergingen, volop parkeergelegenheid en de beschikbaarheid van gastenkamers voor uw logees.

Het Willem Witsenplein ligt midden in het Benoordenhout, een goed verzorgde en zeer geliefde jaren ’30 wijk met veel groen vlakbij Landgoed Clingendael, het Haagse Bos en het centrum van de stad.

Zaterdag 20 mei aanstaande start de verkoop van Willem Witsen Wonen in Den Haag. Het verkoopevenement vindt plaats tussen 12:00 tot 15:00 uur in het ANWB kantoor aan de Wassenaarseweg 220 in Den Haag.

Ook interesse? Schrijf je in op Willem Witsen Wonen of neem contact op met onze makelaars voor meer informatie.

Wilma Wonen is erkend NEPROM-lid Copyright Wilma Wonen 2024

Site by Alsjeblaft!