Wethouder Torunoglu geeft officieel startsein bouw DOK40 Eindhoven

27-06-2018 – De oudste en jongste toekomstige bewoner, Peter van de Laar (73) en Richelle Lumbantobing (23), gaven dinsdag 26 juni jongstleden samen het startsein voor de bouw van DOK40.

Onder het toeziend oog van de meeste kopers hebben de jongste en oudste koper, samen met wethouder Tornunoglu, op dinsdag 26 juni jongstleden de bouw van DOK40 officieel gestart. De officiële handeling bestond uit het ophijsen van het bouwdoek aan de torenkraan.

Op één appartement na is het project voor de officiële start van de bouw uitverkocht. Misschien dat dat laatste appartement iets is voor wethouder Yasin Torunoglu, want die verklapte tijdens zijn speech dat hij in de crisis in 2011 gegadigde was voor het vorige bouwplan, maar zijn hypotheek toen niet rond kreeg.

Lees het uitgebreide artikel in het Eindhovens Dagblad over ‘De start bouw van DOK40’

Wilma Wonen is erkend NEPROM-lid Copyright Wilma Wonen 2024

Site by Alsjeblaft!