HSB Ontwikkeling en Wilma Wonen sluiten met de gemeente Zaanstad anterieure overeenkomst woningbouw Gouwpark

20-07-2018 – Op woensdag 18 juli is de anterieure overeenkomst tussen VOF Gouwpark en de gemeente Zaanstad gesloten.

Op woensdag 18 juli is de anterieure overeenkomst tussen VOF Gouwpark en de gemeente Zaanstad gesloten. Deze overeenkomst, ondertekend door (vlnr.) Annius Hoornstra concerndirecteur gemeente Zaanstad, Camiel Honselaar directeur HSB-Ontwikkeling en Ronald Tol directeur Wilma Wonen, maakt de woningbouw op de locatie van het voormalige ziekenhuis mogelijk. Onderdeel van de afspraken met de gemeente Zaanstad is de bouw van circa 250 woningen, waarvan ongeveer 30% als sociale huurwoning wordt ontwikkeld. Alle woningen worden, vanzelfsprekend, gasloos uitgevoerd en aangesloten op een duurzaam warmtenet. De sloop van het bestaande ziekenhuis is nagenoeg gereed.

Het bestemmingsplan wordt in oktober in procedure gebracht. Naar verwachting zullen de eerste woningen begin 2019 in verkoop worden genomen.

Meer informatie over het Gouwpark is terug te vinden op www.woneningouwpark.nl

Copyright Wilma Wonen 2024

Site by Alsjeblaft!