De verkoop van ‘De Vijf van Vorst’ in Eindhoven gaat van start

27-08-2018 – Dinsdag 28 augustus 2018 startte de verkoop van de eerste verkoopfase van het project ‘De Vijf van Vorst’ in Eindhoven.

Op dinsdag 28 augustus 2018 startte de verkoop van de eerste verkoopfase, bestaande uit 80 koopwoningen, in het project ‘De Vijf van Vorst’. Geïnteresseerden kunnen tussen 17.00 en 20.00 uur terecht bij het verkoopevenement in het park naast de bouwlocatie.

De bouwlocatie ‘De Vijf van Vorst’ ligt tegen het hart van Eindhoven-stad, in stadsdeel Woensel. De voormalige ROC-school voor volwasseneneducatie maakt plaats voor een compleet nieuwe woonwijk met in totaal 157 woningen. De groene laanstructuur van de Van Vorststraat wordt versterkt door aantrekkelijk vormgegeven laanwoningen met aan de overzijde, in de parkzone, drielaagse parkwoningen. De verkoop wordt verzorgd door de makelaars Van Santvoort en ERA vb&t makelaars.

Het project is ontwikkeld door een samenwerking tussen CRA Vastgoed en Wilma Wonen.

Wilma Wonen is erkend NEPROM-lid Copyright Wilma Wonen 2024

Site by Alsjeblaft!