De verkoop van CasaNova is gestart op zaterdag 1 december 2018

03-12-2018 – Zaterdag 1 december jongstleden is de verkoop gestart van CasaNova aan de Wijnhaven in Rotterdam. Het project geniet een flinke belangstelling. Ruim 600 bezoekers kwamen naar de panoramazaal in het Intell om de maquette te bekijken en de uitgebreide verkoopbrochure in ontvangst te nemen.

Met een natuurstenen gevel, een toren in de vorm van een gelijkzijdige driehoek én drie appartementen per laag is deze toren uniek in zijn soort. De toren krijgt een verbinding met het in aanbouw zijnde The Muse waardoor er een daktuin ontstaat van circa 1.500 m2. Een groene oase, temidden van de drukte van de stad, waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en kunnen ontspannen. Via de woningzoeker op de website zijn alle verkoopplattegronden te bekijken en alle overige relevante verkoopinformatie. De inschrijving verloopt geheel online. Inschrijven kan tot 10 december aanstaande.

Wilma Wonen is erkend NEPROM-lid Copyright Wilma Wonen 2024

Site by Alsjeblaft!