Bouw ‘Vijf van Vorst’ in Eindhoven officieel gestart!

25-11-2019 – De bouw van het project ‘Vijf van Vorst’ is inmiddels al weer een aantal maanden onderweg. Op donderdag 21 november jongstleden vierden we alsnog met onze kopers en co-makers, met een officiële handeling, de start van de bouw.

Onder het toeziend oog van tientallen kopers van de 80 koopwoningen gaven wethouder Yasin Torunoglu (wonen, wijken en ruimtelijke ontwikkeling) en directeur Stefan Swinkels van ontwikkelpartner CRA Vastgoed donderdagmiddag het officiële startsein voor de bouw van Vijf van Vorst aan de Van Vorststraat/Dr. Berlagelaan in Eindhoven.

Directeur Swinkels van CRA Vastgoed denkt nu al dat de Vijf van Vorst een geslaagde nieuwe woonwijk wordt. ,,De architectuur van Mulleners + Mulleners Architecten is fraai, de binnenhoven die er komen zijn aantrekkelijk voor de bewoners en bezoekers, het project bevat een knipoog naar het verleden in de architectuur van de woningen met de platte daken. De verkoop ging snel: binnen twee maanden waren de huizen verkocht.” De kopersgroep is volgens Swinkels een internationaal én Eindhovens gezelschap. ,,Er komen mensen hier uit de buurt, maar ook uit het buitenland.”

De vijf van Vorst staat voor ruimtelijk, groen, comfortabel en duurzaam wonen. Dichtbij de stad en met alle faciliteiten in de buurt. Op het terrein met een oppervlak van circa drie hectare in Woensel-Zuid worden 157 grondgebonden koop- en huurwoningen gerealiseerd met eigen tuin. Alle woningen zijn gasloos en 77 woningen zijn daarnaast ook nog volledig energieneutraal.

Wilma Wonen is erkend NEPROM-lid Copyright Wilma Wonen 2024

Site by Alsjeblaft!