Online verkoop project Rietweelde gestart!

05-06-2020 – De verkoop van de eerste fase van het waterrijke woningbouwproject Rietweelde in Scheerwolde is donderdag 4 juni online van start gegaan. In plaats van een fysieke bijeenkomst in de buurt van het project zelf werd het evenement, uit voorzorg voor het Coronavirus, volledig online georganiseerd. Bekijk hieronder de online presentatie.

Alle vrijheid aan het water

Rietweelde wordt in Scheerwolde (Overijssel) door Wilma Wonen in samenwerking met Reinbouw gerealiseerd als een bijzonder landelijk en waterrijk woningbouwproject. In totaal omvat het plan dertig kavels tussen de circa 800 en 1.600 vierkante meter waarvan er in deze eerste fase vijftien in verkoop zijn gegaan. Elke woning heeft straks een eigen steiger met ruime aanlegmogelijkheden zodat de toekomstige bewoners, direct vanuit hun achtertuin, via het water de Weerribben en de Wieden op kunnen. Ook bestaat er voor de kopers binnen een herkenbare, gemeenschappelijke architectuur, een grote mate van keuzevrijheid bij het configureren van de gewenste woning.

Online presentatie

Afgelopen donderdag 4 juni om 18:00 uur, ontvingen alle ingeschrevenen op project Rietweelde van een e-mail met daarin een link naar de online presentatie van het plan die exact om 19:30 uur van start ging. Na afloop van de presentatie werd alle verkoopinformatie ontsloten op projectsite rietweelde.nl en werd het mogelijk om in te schrijven op de kavel(s).


Behoud van persoonlijke klantinteractie

Weliswaar is een online start verkoop evenement niet zo fysiek als ‘met je laarzen in de grond’ op de bouwplaats zelf, maar ondanks dat hebben we gisteravond Rietweelde flink dichter bij de mensen kunnen brengen met een speciale videopresentatie gefilmd op de locatie aangevuld met verschillende animaties van de woningen en het project. Bijzondere tijden vragen om een bijzondere aanpak, daarom is het ook via WhatsApp en met videoafspraken mogelijk om direct persoonlijk in contact te komen met het verkoopteam. Het animo voor de online presentatie was groot en de eerste inschrijvingen zijn al een feit.

Voor meer informatie over dit project kunt u ook terecht op rietweelde.nl

Wilma Wonen is erkend NEPROM-lid Copyright Wilma Wonen 2024

Site by Alsjeblaft!