Start verkoop The Minister in Rijswijk

29-06-2020 – Op zaterdag 27 juni is de verkoop van The Minister in Rijswijk van start gegaan. De eerste 57 koopappartementen, bestaande uit 24 Sky Appartments en 33 Prime Appartments zijn nu in verkoop. Geïnteresseerden in The Minister konden vooraf intekenen op een tijdstip voor een ‘meet and greet’ met één van de makelaars in de sales gallery in het aangrenzende winkelcentrum In de Boogaard.

Gevarieerd woningaanbod

De voormalige Winston Churchill Tower aan de Sir Winston Churchillaan 366 stond vroeger bekend als het voormalige ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Dit gebouw is door Wilma Wonen en Reshape Properties duurzaam herontwikkeld naar ‘The Minister’, een woontoren met in totaal 310 appartementen (waarvan 90 koop) in diverse prijsklassen voorzien. Deze eerste fase betreft 57 koopappartementen vanaf € 291.500 tot € 670.000 v.o.n., inclusief één of twee parkeerplaatsen.

Alle appartementen in The Minister worden gekenmerkt door hun duurzame karakter, een kwalitatief hoogwaardige afwerking en grote glasoppervlakten die een optimale beleving van het weidse uitzicht garanderen. Om aan de huidige duurzaamheidseisen te voldoen wordt er op het terrein een collectief warmtepompsysteem aangelegd en komt er een zonneveld van maar liefst 2.500 m2.

Op de projectsite kunnen geïnteresseerden terecht voor meer informatie over het project en voor het actuele woningaanbod.

Wilma Wonen is erkend NEPROM-lid Copyright Wilma Wonen 2024

Site by Alsjeblaft!