Online verkoop Pracht468 in Vijfhuizen van start

10-11-2020 – Vandaag is de online verkoop van de 30 woningen van Pracht468 succesvol van start gegaan! De nieuwbouwwijk bestaat uit 16 herenhuizen en 14 halfvrijstaande villa’s en ligt aan het historische dorpshart van Vijfhuizen.

Online verkoop
Om 12.00 uur ontvingen alle belangstellenden van de nieuwbouwwijk een e-mail met daarin een link naar onder andere de interactieve kavelkaart. Via deze kavelkaart zijn prijzen, woningkenmerken en alle verkoopdocumenten in te zien. Daarnaast was link naar een mooi filmpje ‘Pracht468 in 2 minuten’ opgenomen en naar de virtuele tour voor een levensechte impressie van de wijk. Vanaf dat moment was het ook mogelijk om in te schrijven op de woningen. De animo voor het project is groot. Er zijn al veel inschrijvingen ontvangen!

Voor meer informatie over dit project kunt u terecht op pracht468.nl

Copyright Wilma Wonen 2021

Site by Alsjeblaft!