Seats and Sofas Veenendaal maakt plaats voor woningbouw

04-01-2021 – Omdat Seats and Sofas de verkoopactiviteiten van haar vestiging in Veenendaal concentreert in de nieuwe Megastore in Amersfoort, hebben wij de winkel gekocht om de locatie te herontwikkelen naar woningbouw.

De huidige winkel met parkeerterrein ligt op een kavel van circa 6.500 m2 grond die ontwikkeld gaat worden naar de bestemming wonen.

De locatie ligt op loopafstand van het centrum van Veenendaal en al haar voorzieningen. In de naaste omgeving is al diverse woonbebouwing aanwezig en zijn er initiatieven om woningbouw toe te voegen.

Dirk-Willem Huijser van Reenen is enthousiast over de aankoop van Seats and Sofas in Veenendaal “Deze acquisitie past binnen de strategie van Wilma Wonen om verouderde winkel-/ bedrijventerreinen te kopen en deze te transformeren naar duurzame woningbouw”.

Copyright Wilma Wonen 2021

Site by Alsjeblaft!