Het hoogste punt is bereikt in Gouwpark, Zaandam.

31-03-2021 – Met de bouw van de achtste verdieping van appartementengebouw ‘Residence William’ heeft gebiedsontwikkeling Gouwpark in Zaandam haar hoogste punt bereikt.

Het appartementengebouw met 124 woningen, naar ontwerp van architectenbureau Mollink Soeters PPHP, is een belangrijk element binnen de gebiedsontwikkeling Gouwpark waarin 248 woningen worden ontwikkeld op het voormalige terrein van het Zaans Medisch Centrum, in een samenwerking tussen Wilma Wonen en HSB Ontwikkeling.

Voorspoedig bouwtraject

Ondanks de pandemie verloopt de realisatie van alle 248 woningen tot dusver zeer voorspoedig. Deze mijlpaal volgt zelfs binnen een jaar na de start van de bouw. Dit is met name te danken aan de professionele aanpak van de bouwers van HSB en de efficiënte samenwerking binnen het projectteam. Hierdoor heeft een crew van gemiddeld 130 mensen per dag constructief aan Gouwpark door kunnen werken, met inachtneming van de juiste voorzorgsmaatregelen.

Bouwvakkers in het zonnetje

Maandag 29 april jongstleden werd het moment gevierd met een korte toespraak van directeur Camiel Honselaar namens HSB Bouw waarbij alle bouwvakkers van Gouwpark in het zonnetje werden gezet. Aanwezig waren ook projectdirecteur Henk Robbertsen namens Wilma Wonen en alle betrokken bouwvakkers. Om deze mijlpaal gepast te kunnen vieren was er een Volendamse viskar geregeld met haring en versgebakken kibbeling.

Copyright Wilma Wonen 2021

Site by Alsjeblaft!