Landje van Sinneveld krijgt gestalte met artistieke vogelvlucht.

28-04-2021 – Voor de ontwikkeling van Landje van Sinneveld lieten we een vogelvlucht schetsen. Daarmee krijgen omwonenden en geïnteresseerden alvast een voorproefje van de toekomst op de projectlocatie. Het is mooi om te zien hoe de visie vorm krijgt en de nieuwbouw ‘landt’ tussen volwassen groen en bestaande bebouwing.

Historie koesteren

De boerderij, die als sinds 1568 de plek siert, koesteren we. De meest bijgebouwen van de oude boerderij ‘ruimen het veld’. Mede hierdoor ontstaat er veel meer rust en eenheid in het gebied en komt de historische boerderij beter tot zijn recht.

Landelijk karakter blijft

Als je nu de boerderij passeert, proef je de landelijke sfeer. Ook dat blijft! Als je straks langsfietst, langs wandelt of over de Bloemendaalsestraatweg rijdt, zijn de weilanden nog steeds deels zichtbaar doordat de garages aan de vrijstaande woningen gekoppeld worden. Verder is op de vogelvlucht goed te zien dat de schapenweide gehandhaafd wordt, wat er voor zorgt dat het authentieke karakter van de locatie bewaard blijft.

Kijk voor meer informatie op de projectsite van Landje van Sinneveld.

Copyright Wilma Wonen 2021

Site by Alsjeblaft!