Verkoop fase 1 van Nieuw Rein is gestart!

09-04-2021 – De verkoop van de eerste 35 woningen van Nieuw Rein is online van start gegaan.

Vanwege de Corona pandemie heeft Wilma Wonen de start-verkoop van de nieuwe waterrijke buurt aan de Oude Rijn volledig digitaal georganiseerd en ontsloten via projectsite woneninnieuwrein.nl.

Interactieve kavelkaart

Alle geïnteresseerden ontvingen donderdag 8 april om 17.00 uur een nieuwsbrief met o.a. een link naar een interactieve kavelkaart om de beschikbare woningen te bekijken. Vanaf dat moment kon er worden ingeschreven op specifieke bouwnummers. Naast de kavelkaart met prijzen en woningkenmerken zijn ook alle nodige verkoopdocumenten digitaal beschikbaar gesteld.

Veel animo door de locatie

Nu al zien we dat er veel belangstelling is voor het project. De locatie speelt hierbij een belangrijke rol. Landelijk, dichtbij Leiden en direct aan het water van de Oude Rijn. Uiteindelijk zullen er 102 duurzame, grondgebonden woningen worden gerealiseerd op een plek waar hiervoor de gigantische loodsen stonden van de Avery-Dennison fabriek. Zo ontstaat er een nieuwe buurt waar het water van de Oude Rijn opnieuw haar rol kan spelen. Met fraaie zichtlijnen over het landschap, met een eigen haventje en mooi aangelegde groenstroken waar ook omwonenden straks van kunnen genieten.

Copyright Wilma Wonen 2021

Site by Alsjeblaft!