Team Wilma Wonen uitgebreid met drie nieuwe collega’s

09-06-2021 – Om tegemoet te komen aan de groei die wij doormaken als bedrijf en onze steeds bredere portfolio met mooie projecten door heel Nederland, wordt het team van Wilma Wonen opnieuw versterkt. Vanaf deze maand is onze organisatie drie mensen rijker. We verwelkomen Wim Looijen, Louis van Loon en Sophie Linnartz!

Wim Looijen treedt als adjunct-directeur toe tot de directie van Wilma Wonen en zal zich onder andere richten op de operationele aansturing van de project- en gebiedsontwikkelingen binnen het team projectontwikkeling. Wim heeft een grote ervaring in de bouw- en vastgoedwereld. De afgelopen jaren heeft hij gewerkt als adjunct-directeur bij AM Noordwest.

Louis van Loon komt ons team versterken als projectontwikkelaar en gaat aan de slag met onze steeds groeiende portfolio aan projecten. Louis heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan als senior projectmanager bij gebiedsontwikkelaar BPD Zuidwest.

Sophie Linnartz is per 1 juni gestart bij Wilma Wonen als (junior) verkoopmanager. Sophie heeft HBO Vastgoed en Makelaardij als opleiding en haar eerste ervaring op het gebied van vastgoedontwikkeling bij UBA Bouw en Projectontwikkeling B.V. opgedaan.

Copyright Wilma Wonen 2021

Site by Alsjeblaft!