Wilma Wonen verwelkomt Pim Berends

01-03-2022 – Pim Berends versterkt per 1 maart 2022 het team van Wilma Wonen als commercieel manager

Pim Berends heeft een brede ervaring in woningbouwontwikkeling opgedaan als zelfstandig ondernemer en in dienst bij projectontwikkelaars. De afgelopen jaren werkte hij voor BEMOG Projectontwikkeling aan de verwerving en realisatie van diverse woningbouwprojecten. Daarvoor verzorgde Pim als zelfstandig ondernemer de acquisitie en organisatie van bouwprojecten in binnen- en buitenland voor diverse marktpartijen.

Wilma Wonen werkt aan een steeds bredere portfolio toonaangevende residentiële projecten door heel Nederland en is daarbij actief op zoek naar talent en ervaring om ons acquisitieteam versterken. Daarom zijn we erg blij om iemand met de werkervaring en gedrevenheid van Pim te mogen verwelkomen.

Copyright Wilma Wonen 2023

Site by Alsjeblaft!