Viering start bouw van Pracht468 in Vijfhuizen

10-03-2022 – Begin februari is de bouw van de 30 woningen van Pracht468 in Vijfhuizen gestart. Op woensdag 9 maart vierde Wilma Wonen dit samen met de kopers, aannemer HSB Bouw, wethouder Nobel van de gemeente Haarlemmermeer en andere betrokkenen op de bouwplaats. Iedereen was erg blij dat dit prachtige moment met elkaar op locatie gevierd kon worden!

Het was een gezellige drukte op de bouwplaats van Pracht468. Na een speech van Ronald Tol, Directeur van Wilma Wonen, richtte wethouder Nobel zich tot de kopers en nam het woord. Vervolgens hielp één van de kopers met het leggen van een funderingsbalk waaronder een koker, gevuld met handgeschreven wensen van de kopers, vereeuwigd werd. Na dit officiële moment werd er met een glaasje bubbels geproost op een succesvolle voortgang van de bouw. Daarna was er voor de kopers uitgebreid de tijd om hun toekomstige buren te ontmoeten tijdens een gezellige borrel.

Pracht468

In Pracht468, aan de Spieringweg in Vijfhuizen, komen 30 ruime opgezette woningen. De architectuur van de woningen is geïnspireerd op beeldbepalende panden uit het dorp zoals het oude stationsgebouw en het graanpakhuis. De woningen bestaan uit 16 fraaie herenhuizen en 14 halfvrijstaande villa’s. 5 herenhuizen zijn vrije sector huurwoningen.

De verkoop van de woningen is in november 2020 gestart en is heel succesvol verlopen. Na een lange bestemmingsplan- en vergunningprocedure is eind november 2021 gestart met het boren van de warmtebronnen, waarmee de bouwwerkzaamheden officieel zijn gestart. Begin februari sloeg HSB Bouw de eerste paal van de woningen. Ondertussen zijn de heiwerkzaamheden afgerond en zijn de eerste contouren van de woningen zichtbaar.

Meer informatie over het plan is te vinden op de website: pracht468.nl

Wilma Wonen is erkend NEPROM-lid Copyright Wilma Wonen 2024

Site by Alsjeblaft!