2 nieuwe collega’s voor Wilma Wonen!

09-06-2022 – Vanwege de groeiende organisatie en de ambitie van Wilma Wonen zijn we vanaf 1 juni 2022 weer 2 nieuwe collega’s rijker. We verwelkomen Matthijs Noordermeer en Maxim Andriessen!

Matthijs (links) heeft de rol van Commercieel Manager en versterkt daarmee het team Commercieel Management. Hij heeft een jarenlange ervaring binnen de projectontwikkeling. De afgelopen jaren heeft Matthijs onder meer gewerkt als Ontwikkelings- en Projectmanager bij Dura Vermeer, Eneco, TU Delft en Bemog.

Maxim (rechts) gaat aan het programma Wilmaatjes deelnemen, waarbij hij intern wordt opgeleid tot Commercieel Manager. In eerste instantie start hij als (junior) Projectontwikkelaar. De indiensttreding van Maxim past binnen het beleid van Wilma Wonen om jonge mensen wegwijs te maken in de projectontwikkeling.

Wij zijn blij met de komst van Matthijs en Maxim en kijken uit naar een mooie samenwerking!

Wilma Wonen is erkend NEPROM-lid Copyright Wilma Wonen 2024

Site by Alsjeblaft!