Viering start bouw Nieuw Rein fase 2 in Hazerswoude-Rijndijk

22-09-2022 – Op woensdag 21 september was het feest op de bouwplaats van Nieuw Rein in Hazerswoude-Rijndijk! Samen met de kopers, onze partner Heembouw Wonen en andere betrokkenen vierden we de start van de bouw van de woningen van fase 2. Deze fase bestaat uit 42 koopwoningen, 10 vrije sector huurwoningen en 15 sociale huurwoningen. Samen met de woningen van fase 1 zijn er op dit moment 102 woningen in aanbouw.

Het was een gezellige drukte op de bouwplaats. Ruim 100 mensen waren aanwezig en vierden het feestje mee. Na een speech van Gerard Bac namens VOF Rijndijk 86 richtte Chantal Strang, Manager Klant en Woning van Habeko wonen, zich tot de aanwezigen. Vervolgens werd er samen met alle aanwezigen met een glaasje bubbels geproost op een succesvolle bouw. De middag eindigde met een gezellige borrel waar kopers uitgebreid de tijd hadden om hun toekomstige buren te ontmoeten. De kinderen werden vermaakt met goocheltrucs en ballonnenkunst.

Nieuw Rein

Nieuw Rein fase 2 bestaat uit 42 koopwoningen, verdeeld in 18 herenhuizen, 14 twee-onder-een-kapwoningen en 15 eengezinswoning. In deze fase komen ook 15 sociale huurwoningen en 10 vrije sector huurwoningen. De architectuur is statig en heeft een rijke detaillering. De woningen hebben een prachtige ligging, allemaal met direct zicht op de Oude Rijn of in de nabijheid daarvan. Centraal in dit deel van Nieuw Rein komt een mooi aangelegde groenstrook wat een fantastische plek is om te spelen, wandelen, relaxen en op uit te kijken.

In de waterrijke woonwijk komen in totaal 102 woningen, die in 2 fases door Heembouw Wonen worden gebouwd. De woningtypen variëren van twee-onder-een-kapwoningen tot een vrijstaande woning, herenhuizen en eengezinswoningen. Zichtlijnen vanuit de hele wijk naar de Oude Rijn, veranda’s in het straatbeeld, een haventje en veel groen; dát is wat Nieuw Rein karakteriseert.

De bouw van fase 1 is in volle gang en het haventje is al gereed. Het laat al heel goed zien hoe prachtig de nieuwbouwwijk wordt. De oplevering van de eerste woningen van Nieuw Rein staat gepland voor het tweede kwartaal van 2023. Voor meer informatie gaat u naar: nieuwrein.nl

Copyright Wilma Wonen 2024

Site by Alsjeblaft!