Eerste sleutel overhandigd aan kopers Pracht468 in Vijfhuizen

07-02-2023 – Vandaag is een bijzondere dag voor projectontwikkelaar Wilma Wonen uit Utrecht en aannemer HSB Bouw uit Volendam. De eerste woningen zijn opgeleverd van Pracht468 in Vijfhuizen, een kleinschalige nieuwbouwwijk met in totaal dertig woningen. Samen overhandigden zij de sleutel aan de familie Gravemaker.

De kersverse huiseigenaren namen de sleutel enthousiast in ontvangst: “Toen wij ruim twee jaar geleden tekenden voor deze woning waren wij nog met zijn tweeën. Inmiddels zijn wij met onze dochter Bobbi een gezin. Wij kijken er heel erg naar uit om van ons nieuwe ‘huis op de hoek’ ons thuis te gaan maken en te gaan settelen in Vijfhuizen.”

Prachtige toevoeging aan Vijfhuizen

Na een succesvolle verkoop is de bouw van de woningen in november 2021 gestart. Nu, ruim een jaar later, zijn na een voorspoedige bouwperiode de eerste woningen opgeleverd. Naar verwachting krijgen de laatste kopers medio maart de sleutel van hun mooie woning. Henk Robbertsen, projectontwikkelaar bij Wilma Wonen, vertelt: “Pracht468 is een prachtige toevoeging aan het dorp Vijfhuizen, waar wij woningen hebben ontwikkeld met oog voor de woonwensen van de kopers. Wij zijn er trots op dat het een wijkje is geworden met een eigen karakter, dat mooi aansluit bij de bestaande omgeving.”

Over Pracht468

Pracht468 ligt aan de Spieringweg in Vijfhuizen en bestaat uit dertig ruim opgezette woningen. De nieuwbouwwijk heeft een mooie ligging nabij het historische hart en je woont hier heerlijk rustig in een groene omgeving met het centrum van Haarlem om de hoek.

De architectuur is geïnspireerd op beeldbepalende panden uit het historische dorp zoals het oude stationsgebouw en het graanpakhuis. Het project bestaat uit zestien fraaie herenhuizen en veertien halfvrijstaande villa’s. Vijf herenhuizen zijn vrije sector huurwoningen.

Voor meer informatie: pracht468.nl

Wilma Wonen is erkend NEPROM-lid Copyright Wilma Wonen 2024

Site by Alsjeblaft!