Bouw Land van Anna in Goirle start in juni 2023

19-04-2023 – VOF Wilma CRA Goirle (samenwerking met CRA Vastgoed) geeft groen licht voor de bouw van de eerste fase in het nieuwbouwproject Land van Anna. In juni start bouwbedrijf Huybregts Relou met de bouw van de appartementen ‘Leijzicht’, de villa’s aan de Leij en de twee-onder-een kapwoningen in deelplan ‘In de Velden’.

vogelvluchtimpresssie Land van Anna in Goirle
  • Land van Anna*

Op een prachtige locatie in Goirle ligt Land van Anna. Op de plek waar tot voor kort de textielfabrieken van HAVEP operationeel waren, ontstaat een geheel nieuwe natuur-inclusieve woonwijk. Land van Anna ligt aan de zuidzijde van de Bergstraat en grenst direct aan het beekdal van de Leij.

  • Ook groen licht voor fase 2 *
    Nu de bouw definitief gaat starten en de omgevingsvergunning voor de bouw van het project een onherroepelijke status heeft gekregen, is er ook gestart met de verkoop van fase 2. Deze fase bestaat, naast diverse huurwoningen voor corporatie Leijstromen, uit betaalbare koopwoningen. In het industriële deelgebied ‘Rondom de Fabriek’ komen eengezinswoningen in verschillende uitvoeringen. Deze betaalbare eengezinswoningen hebben een koopprijs van € 355.000 vrij op naam en worden bij voorrang toegewezen aan inwoners uit de gemeente Goirle.

Voor meer informatie over de nieuwbouwwijk: landvananna.nl

Wilma Wonen is erkend NEPROM-lid Copyright Wilma Wonen 2024

Site by Alsjeblaft!