De bouw van Land van Anna in Goirle is gestart

26-06-2023 – Vrijdag 23 juni was een bijzonder moment voor projectontwikkelaars Wilma Wonen en CRA Vastgoed (samen VOF Wilma-CRA Goirle). Bouwbedrijf Huybregts Relou sloeg de eerste paal van de appartementen van Land van Anna en daarmee is de bouw van de nieuwbouwwijk gestart.

Deze week start het heien van de twee-onder-een-kapwoningen en in het najaar volgt de aanvang van de bouw van de vrijstaande villa’s. Als alles volgens planning verloopt worden de eerste woningen de eerste helft van 2025 opgeleverd. VOF Wilma-CRA Goirle is heel trots en blij dat de bouw is gestart. Na de zomervakantie is het tijd voor een feestje op locatie. Dan vieren de projectontwikkelaars en de bouwer dit mooie moment met de kopers en overige projectbetrokkenen en kan men de toekomstige buren ontmoeten.

Over Land van Anna

Land van Anna komt op een bijzondere plek in Goirle, waar textielfabriek HAVEP gevestigd was. De nieuwbouwwijk grenst aan het prachtige Beekdal en Landgoed Gorp en Roovert. De beek de Nieuwe Leij meandert langs de woningen in de drie deelgebieden: Aan de Leij, In de Velden en Rondom de Fabriek. Elk gebied krijgt een eigen identiteit in zowel landschap, sfeer, als architectuur.

Land van Anna bestaat uit totaal 167 woningen, verdeeld over 108 koopwoningen, 43 sociale huurwoningen en 16 vrije sector huurwoningen. De luxe villa’s, appartementen en kavels in Aan de Leij hebben vrij uitzicht op de natuur en het landgoed. In het natuurrijke, dorpse deelgebied In de Velden komen twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en beneden-bovenwoningen (sociale huur). Deelgebied Rondom de Fabriek biedt een mix van betaalbare rijwoningen, herenhuizen en appartementen (sociale huur). Het industrieel erfgoed van de voormalige textielfabriek HAVEP wordt geïntegreerd in dit deelgebied.

De Sales Gallery van Land van Anna

Elke vrijdag, van 14.00 tot 17.00 uur, is de Sales Gallery van Land van Anna voor belangstellenden geopend om de bijzondere plek te beleven en vragen te stellen over het actuele woningaanbod en de nieuwbouwwijk. Van de appartementen Leijzicht is een gedetailleerde maquette te bekijken.

De verkoop van de woningen is in volle gang. Voor meer informatie over de nieuwbouwwijk: landvananna.nl

Wilma Wonen is erkend NEPROM-lid Copyright Wilma Wonen 2024

Site by Alsjeblaft!