Samenwerkingsovereenkomst met Kuin BV voor Landje van Sinneveld

07-07-2023 – Donderdag 6 juli tekenden wij de samenwerkingsovereenkomst met aannemingsbedrijf Kuin voor de realisatie van de 11 woningen van Landje van Sinneveld in Santpoort-Zuid. Wij kijken uit naar het vervolg van deze prettige samenwerking!

V.l.n.r.: Daniël te Stroete, Jan Kuin, Louis van Loon

Landje van Sinneveld is ultiem landelijk door de aangrenzende schapenweide en het vrije zicht op de weilanden, aan de overzijde van het spoor. De 11 riante villa’s (circa 201 tot 208 m2) zijn ontworpen in een charmante jarendertigarchitectuur en hebben een royale living, leefkeuken en tuinkamer. Elke woning krijgt twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Unieke plek, historie gekoesterd

Het buurtje komt in het verlengde van de Litslaan in Santpoort-Zuid, naast de historische boerderij Sinneveld aan de Bloemendaalsestraatweg. Op deze unieke plek is de rijke historie gekoesterd en goed gekeken naar de kwaliteiten in de omgeving. Zoals het er nu naar uit ziet start aannemingsbedrijf Kuin het vierde kwartaal van 2023/ het eerste kwartaal van 2024 met de bouw van de 11 villa’s.

Voor meer informatie over de nieuwbouwwijk: landjevansinneveld.nl

Wilma Wonen is erkend NEPROM-lid Copyright Wilma Wonen 2024

Site by Alsjeblaft!