Eerste woningen opgeleverd van Nieuw Rein fase 2 in Hazerswoude-Rijndijk

17-10-2023 – De vlag kan weer uit voor VOF Rijndijk 86, een samenwerking tussen projectontwikkelaar Wilma Wonen en Heembouw Wonen. Nu zijn de eerste woningen van fase 2 van project Nieuw Rein in Hazerswoude-Rijndijk opgeleverd. De samenwerkingspartners overhandigden de eerste sleutel vol trots aan de familie Beudeker-Dickhoff.

Na een succesvolle verkoop is de bouw van de 67 woningen van fase 2 in augustus 2022 gestart. Nu zijn, na een voorspoedige bouwperiode, de eerste woningen opgeleverd. De kersverse huiseigenaren, familie Beudeker-Dickhoff, namen de sleutel van hun woning blij in ontvangst: “Met een klein beetje weemoed, maar met vooral veel enthousiasme, ruilen wij ons huisje in Leiden in voor deze prachtige plek aan de oude Rijn. We kijken ernaar uit om onze nieuwe buren te leren kennen en samen met onze drie kleine kinderen Hazerswoude-Rijndijk op stelten te zetten!” De laatste kopers krijgen in het eerste kwartaal van 2024 de sleutel van hun woning in deze mooie wijk aan de Oude Rijn.

Nieuw Rein fase 2

Nieuw Rein fase 2 bestaat uit 67 koop- en huurwoningen, verdeeld in 23 herenhuizen, 14 twee-onder-een-kapwoningen, 15 rijwoningen en 15 sociale huurwoningen in een charmante, rijk gedetailleerde architectuur. Van de herenhuizen en rijwoningen gaan er 10 in de vrije sector verhuur. De verhuur van de eerste vijf woningen start nog dit jaar.

Waterrijke woonwijk
De waterrijke woonwijk, midden in het Groene Hart, bestaat in totaal uit 102 duurzame woningen. De woningtypen variëren van twee-onder-een-kapwoningen tot een vrijstaande woning, herenhuizen en eengezinswoningen. Waar de woning ook gelegen is, aan de Oude Rijn, een groenstrook, de haven of de autoluwe Rijndijk: het is genieten van groen én water in Nieuw Rein. Zelfs strand en zee zijn niet ver weg. Alle woningen van zowel de eerste als tweede fase van Nieuw Rein zijn verkocht.

Voor meer informatie over Nieuw Rein en de vrije sector huurwoningen kijkt u op: nieuwrein.nl

Wilma Wonen is erkend NEPROM-lid Copyright Wilma Wonen 2024

Site by Alsjeblaft!