Reinbouw tekent samenwerkingsovereenkomst met VOF de Weide II

13-11-2023 – Eind oktober is de samenwerkingsovereenkomst getekend voor de bouw van 105 vrije sector woningen in Meerkerk. In opdracht van Ontwikkelcombinatie vof De Weide II gaat Reinbouw dit nieuwbouwplan bouwen. Naast de bouw van 105 woningen bestaat dit project ook uit de aanleg van bruggen, infrastructuur en openbare ruimte.

De Weide II wordt een kleinschalige groene buurt die dorps en vertrouwd aanvoelt en waar saamhorigheid voorop staat! Je vindt er een diverse mix aan woningen en de van oudsher bestaande natuurlijke structuren blijven in het nieuwe plan intact om de authentieke sfeer van een buurtschap te waarborgen. De buurt is verdeeld in de drie kleinschalige deelgebieden De Eilanden, De Dorpse ruimte, en De Boerenhoeve, elk met hun eigen karakter en stijl.

Wil je meer weten over De Weide II, kijk dan op de website voor meer informatie: https://nieuwbouw-meerkerk.nl/

Wilma Wonen is erkend NEPROM-lid Copyright Wilma Wonen 2024

Site by Alsjeblaft!