Feestelijke viering start bouw Landje van Sinneveld

14-03-2024 – Woensdag 13 maart was een bijzondere dag voor Landje van Sinneveld in Santpoort-Zuid! Toen vierden Wilma Wonen en aannemingsbedrijf Kuin de start van de bouw met alle kopers en andere betrokkenen op locatie. Wethouder Sander Smeets van de gemeente Velsen was ook aanwezig en vierde dit mooie moment mee. De sfeer was goed en de kopers waren heel blij. Wij kijken terug op een hele geslaagde middag!

‘Tijdcapsule’ met wensen begraven

De middag startte met een speech van wethouder Sander Smeets waarna Wim Looijen, adjunct directeur van Wilma Wonen, zich tot de aanwezigen richtte. Na de speeches werd er geproost op een succesvolle voortgang van de bouw. Aansluitend was het tijd voor de feestelijke handeling. Samen met kopers van Landje van Sinneveld begroef de wethouder een ‘tijdcapsule’, gevuld met handgeschreven wensen van de kopers, waarmee deze in het wijkje vereeuwigd werd. Na dit officiële moment was er voor de kopers uitgebreid de tijd om kennis te maken met hun toekomstige buren onder het genot van een drankje.

Wethouder Sander Smeets vertelt: “Landje van Sinneveld is een bijzondere plek. Straks staan hier 11 prachtige woningen waar de nieuwe bewoners een mooie toekomst kunnen opbouwen. Ik ben blij voor hen en met deze woningen. Net zoals ik blij ben met de vele woningen, die we in Velsen in de komende jaren bij gaan bouwen voor al die mensen die in onze bijzondere en gevarieerde gemeente willen wonen.”

“Het was goed om te zien dat de toekomstige bewoners elkaar direct konden vinden en er al ideeën over een buurtbarbecue ontstonden. Ook de kinderen namen, al spelend, hun toekomstige buurtje direct in gebruik. Ik wens iedereen veel woongeluk en -plezier in Landje van Sinneveld,” zegt Wim Looijen.

Peter Kuin, directeur van Kuin: “Wij zijn blij dat wij gestart zijn met de bouw van Landje van Sinneveld, met dank aan Wilma Wonen voor deze mooie samenwerking. 11 prachtige woningen, die een mooie toevoeging zijn voor de omgeving. Met onze ervaring en expertise in grondgebonden woningbouw streven we naar een zorgvuldige en respectvolle uitvoering van dit project, met als doel een mooi eindresultaat met 11 blije gezinnen en een tevreden buurt.”

Landelijk wonen met Bloemendaal en Haarlem om de hoek

Landje van Sinneveld is een kleinschalig wijkje met 11 halfvrijstaande en vrijstaande villa’s op een bijzondere plek in Santpoort-Zuid, naast de historische boerderij Sinneveld. Hier woon je ultiem landelijk door de aangrenzende schapenweide en het vrije zicht op de weilanden, aan de overzijde van het spoor. De villa’s zijn ontworpen in een charmante jarendertigarchitectuur en hebben veel leefruimte met een royale living, leefkeuken en tuinkamer. Hier vind je rust met het gezellige centrum van Bloemendaal, Haarlem en het strand in de nabijheid.

Prognose oplevering woningen

De bouw is 11 maart 2024 gestart en naar verwachting worden de woningen het eerste/tweede kwartaal van 2025 opgeleverd. Kijk voor meer informatie op landjevansinneveld.nl

Wilma Wonen is erkend NEPROM-lid Copyright Wilma Wonen 2024

Site by Alsjeblaft!