Waardering voor mannen en vrouwen van de bouw van Land van Anna

12-04-2024 – Donderdag 11 april zetten wij, samen met onze partner CRA Vastgoed, de medewerkers van aannemer Huybregts Relou en de onderaannemers van Land van Anna in het zonnetje! We lieten een friteskar naar de bouwplaats komen en samen genoten we van frites en snacks als blijk van onze grote waardering voor het prachtige werk dat de medewerkers van de bouw verrichten!

De bouw van de woningen is in juni 2023 gestart en verloopt heel voorspoedig. Het wordt steeds meer zichtbaar hoe mooi Land van Anna wordt. Wij zijn trots! Dank aan het team van Huybregts Relou en de onderaannemers, die hard werken aan de wording van de nieuwbouwwijk.

Over Land van Anna
Land van Anna komt op een bijzondere plek in Goirle, waar textielfabriek HAVEP gevestigd was. De nieuwbouwwijk grenst aan het prachtige Beekdal en Landgoed Gorp en Roovert. De beek de Nieuwe Leij meandert langs de woningen in de drie deelgebieden: Aan de Leij, In de Velden en Rondom de Fabriek. Elk gebied krijgt een eigen identiteit in zowel landschap, sfeer, als architectuur.

Land van Anna bestaat uit totaal 167 woningen, verdeeld over 108 koopwoningen, 43 sociale huurwoningen en 16 vrije sector huurwoningen. De luxe villa’s, appartementen en kavels in Aan de Leij hebben vrij uitzicht op de natuur en het landgoed. In het natuurrijke, dorpse deelgebied In de Velden komen twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en beneden-bovenwoningen (sociale huur). Deelgebied Rondom de Fabriek biedt een mix van betaalbare rijwoningen, herenhuizen en appartementen (sociale huur). Het industrieel erfgoed van de voormalige textielfabriek HAVEP wordt geïntegreerd in dit deelgebied. Kijk voor meer informatie op landvananna.nl

Wilma Wonen is erkend NEPROM-lid Copyright Wilma Wonen 2024

Site by Alsjeblaft!