Waardering voor de mannen op de bouw van Landje van Sinneveld in Santpoort-Zuid

07-06-2024 – Donderdag 6 juni zetten wij de medewerkers van aannemingsbedrijf Kuin en de onderaannemers van Landje van Sinneveld in Santpoort-Zuid in het zonnetje! Samen met hen genoten we van frites en snacks als blijk van onze grote waardering voor het prachtige werk dat de medewerkers van de bouw verrichten.

De bouw van de woningen verloopt heel voorspoedig. Het wordt steeds meer zichtbaar hoe mooi het nieuwe wijkje wordt. Wij zijn trots! Het is fantastisch om te zien hoe gepassioneerd er aan het mooie Landje van Sinneveld gewerkt wordt.

Landelijk wonen met Bloemendaal en Haarlem om de hoek
Landje van Sinneveld is een kleinschalig wijkje met 11 halfvrijstaande en vrijstaande villa’s op een bijzondere plek in Santpoort-Zuid, naast de historische boerderij Sinneveld. Hier woon je ultiem landelijk door de aangrenzende schapenweide en het vrije zicht op de weilanden, aan de overzijde van het spoor. De villa’s zijn ontworpen in een charmante jarendertigarchitectuur en hebben veel leefruimte met een royale living, leefkeuken en tuinkamer. Hier vind je rust met het gezellige centrum van Bloemendaal, Haarlem en het strand in de nabijheid.

Prognose oplevering woningen
De bouw is in maart 2024 gestart en naar verwachting worden de woningen het eerste kwartaal van 2025 opgeleverd. Kijk voor meer informatie op: landjevansinneveld.nl

Wilma Wonen is erkend NEPROM-lid Copyright Wilma Wonen 2024

Site by Alsjeblaft!