Grote opkomst tijdens pre-sale evenement Droomweide in Meerkerk

08-07-2024 – Afgelopen zaterdag 6 juli organiseerden wij bij voetbalvereniging SV Meerkerk een pre-sale evenement voor Droomweide in Meerkerk. Het enthousiasme was groot; wij kijken terug op een hele geslaagde ochtend! Ruim 170 mensen kwamen op het evenement af, namen de Droomweide krant in ontvangst en lieten zich informeren over de woningen en de bijzonderheden van de nieuwbouwwijk.

Pre-sale eerste verkoopfase
De eerste verkoopfase van Droomweide bestaat uit 31 woningen en is zeer gevarieerd met uiteenlopende woningtypen. Tot 31 augustus aanstaande hebben belangstellenden de tijd hun favoriete woningtype aan ons door te geven en daarmee de volgende stap in de aankoop van een woning in het prachtige Droomweide te zetten.

Natuurinclusief wonen op een groene en waterrijke locatie
Droomweide in Meerkerk wordt een ruim opgezette, natuurinclusieve en biodiverse wijk met 105 koopwoningen en 45 huurwoningen. Hier krijgen kinderen alle ruimte om veilig op straat te spelen en de natuur spelenderwijs te ontdekken. Landelijk wonen, centraal gelegen in Nederland, natuurlijke speelplekken en een vlinderroute typeren deze nieuwe woonwijk. De koopsomindicatie is vanaf € 475.000 v.o.n. We verwachten in september 2024 met de eerste fase in verkoop te gaan.

Droomweide is een samenwerking met Reinbouw B.V. Kijk voor meer informatie over Droomweide op: nieuwbouw-meerkerk.nl

Wilma Wonen is erkend NEPROM-lid Copyright Wilma Wonen 2024

Site by Alsjeblaft!