The Muse of Rotterdam: Luxe woontoren in het Maritiem District.

The Muse is een moderne woontoren met 94 koopappartementen die momenteel verrijst aan de Wijnhaven in Rotterdam.

Het bijzondere karakter van The Muse is vooral te danken aan de vorm van het gebouw met haar kenmerkende knik en de transparante Noord- en Zuidgevel. Deze laten veel licht binnen en bieden een adembenemend uitzicht over de Maas en over de stad. Ruime eigen balkons of terrassen én een gezamenlijke daktuin zijn integrale onderdelen in het ontwerp.

De bijzondere vorm van het gebouw en de omkadering van donker antraciet beton van de gevel geven de woontoren daarnaast een zeer opvallend silhouet, waardoor The Muse in de toekomst een onmiskenbaar onderdeel wordt van de Rotterdamse skyline.

The Muse is een gebouw dat vooral inspireert. Samen met de architect is Wilma Wonen erin geslaagd om de grenzen van de verbeelding te verleggen door hoogstaand design te combineren met doordachte plattegronden en optimaal wooncomfort.

De bewoners van The Muse en het (ernaast in ontwikkeling zijnde project) CasaNova delen met elkaar diverse voorzieningen. Bij elk van deze voorzieningen staat ontmoeten en beleven centraal. Tussen de beide woontorens komt een groene daktuin waar gegeten, geborreld en ontspannen kan worden in de luwte van de stad. Ondersteunend aan deze daktuin komt een professionele keuken van waaruit gecaterd kan worden.

De appartementen zelf zijn van hoge kwaliteit, beschikken over veel faciliteiten en zijn hoogwaardig afgewerkt. The Muse en de Wijnhaven wordt dé woonlocatie voor iedereen die van Rotterdam houdt.

Kijk voor meer informatie op themuseofrotterdam.nl

Factsheet

Locatie: Wijnhaven 69, Rotterdam
Opdrachtgever: VOF Wijnhaven 69
Bouwbedrijf: Smit’s Bouwbedrijf
Omvang: 94 appartementen, circa 11.000 m2 GO
Start bouw: Q2 2017
Oplevering: Q4 2019
Download: brochure The Muse of Rotterdam

Copyright Wilma Wonen 2020

Site by Alsjeblaft!