In Scheerwolde (Gemeente Steenwijkerland) komt een waterrijk plan (Rietweelde) met ruimte voor dertig vrijstaande woningen op ruime kavels. Rietweelde is strategisch gelegen ten opzichte van Nationaal park Weerribben – Wieden en ligt op korte afstand van Steenwijk.

Op een prachtige locatie in Scheerwolde, in de kop van Overijssel, komt plan Rietweelde. Rietweelde wordt ontwikkeld in nauwe samenwerking met Reinbouw Vastgoed uit Dieren en bestaat uit 30 vrijstaande woningen op ruime kavels. Rietweelde ligt strategisch aan de staande mastroute van het Steenwijkerdiep. Door het water van het Steenwijkerdiep in het gebied te brengen, creëren we vanuit Rietweelde een directe vaarverbinding met de omgeving. Elke kavel ligt daardoor met de tuin aan het water en kent een ruime mogelijkheid tot het aanleggen van een vaartuig.

BDG architecten (Almere) heeft voor het project 3 verschillende vrijstaande woningen ontworpen in verschillende kleurstellingen. De woningen zijn straks op verschillende manieren uit te breiden en in te delen.

Kijk voor meer informatie op Rietweelde.nl

Factsheet

Locatie: Rietweelde
Opdrachtgever: Wilma Wonen i.s.m. Reinbouw Vastgoed
Bouwbedrijf: OldeRikkert Bouw
Omvang: 30 woningen
Start bouw: Q1 2021
Oplevering: Q2 2022 (prognose)
Copyright Wilma Wonen 2020

Site by Alsjeblaft!