Rijndijk 86 | Waterrijk wonen aan het vaarwater van de Oude Rijn

De voormalige fabriek van Avery Dennison (voorheen Fasson) aan de Rijndijk in Hazerswoude-Rijndijk maakt plaats voor een nieuwbouwplan van ongeveer 105 duurzame en grondgebonden woningen. Een bijbehorende kade aan de Oude Rijn maakt samen met een particulier sloepenhaventje straks deel uit van het plan.

Kenmerkend voor het woningbouwplan is de unieke ligging aan het vaarwater van de Oude Rijn én de vergezichten naar het polderlandschap aan de overzijde. We kiezen ervoor om niet alle tuinen aan de Oude Rijn aan te leggen, maar ook om een kade te maken waar straks iedereen kan genieten van de beleving van het water en de vergezichten.

Het plan bestaat uit verschillende soorten koopwoningen. Variërend van eengezinswoningen tot herenhuizen tot twee-onder-één-kapwoningen. Veel van deze woningen krijgen de mogelijkheid om een bootje of sloep bij de tuin aan te leggen. Wie die mogelijkheid niet heeft, kan straks aanleggen in het haventje.

Op dit moment worden de fabrieksgebouwen gesloopt en het terrein gereed gemaakt voor woningbouw. De verwachting is dat de eerste woningen medio 2020 in verkoop worden genomen.

Kijk voor meer informatie op woneninnieuwrein.nl

Factsheet

Locatie: Rijndijk 86, Hazerswoude Rijndijk
Opdrachtgever: VOF Rijndijk 86
Bouwbedrijf: Heembouw
Omvang: 103 woningen
Start bouw: Q1 2021 (prognose)
Oplevering: Q1 2022 (prognose)

Copyright Wilma Wonen 2020

Site by Alsjeblaft!