Gouwpark in beeld: hoe ontwikkel je een nieuwe wijk?

Wilma Wonen werkt samen met HSB Ontwikkeling aan Gouwpark. Een moderne, duurzame woonwijk met 248 woningen in Zaandam. Bij een integrale ontwikkeling van dit kaliber is het belangrijk dat de bouw goed is georganiseerd. Partners met organisatietalent die de uitdagingen van vandaag weten te verbinden met kennis en vakmanschap zijn hierbij cruciaal. HSB Bouw is zo’n partner.

Groots bouwen met menselijke maat

In deze eerste editie van een serie ‘Wilma Shorts’, komen enkele belangrijke aspecten aan bod die bij de bouw van grootschalige projecten randvoorwaarden zijn voor een kwalitatief hoogwaardige realisatie. Een glasheldere afstemming met onderaannemers, een efficiënt en zo duurzaam mogelijke bouwproces en het borgen van de hoge kwaliteit die een dergelijke ontwikkeling vraagt staan daarbij voorop.

Ook menselijke waarden zijn van belang. Het scheppen van een klimaat van rust en veiligheid waarbinnen iedereen optimaal kan werken en een zorgvuldige afstemming met omwonenden en stakeholders in de omgeving.

“Als iedereen weet wat hij wanneer moet doen, creëer je rust en is er veiligheid.”

Hoofduitvoerder Gouwpark, Dennis van der Kuijl

Kopers vanaf dag 1 betrekken

De toekomstige bewoners worden tijdens het hele bouwtraject betrokken bij het ontstaan van hun woningen. Zo worden de prefab ruwbouwdelen al met inbegrip van individuele woonwensen geproduceerd, waardoor er efficiënter gebouwd kan worden met minder verkeersbewegingen en overlast voor de omgeving.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat, ook in deze tijd, toekomstige bewoners op de bouwlocatie een indruk kunnen krijgen van de bouw van hun huizen. Dit wordt op een veilige manier mogelijk gemaakt door verschillende kijkdagen op de bouwlocatie.

Site by Alsjeblaft!